Om JIPI argentinsk street food
Jeg hedder German og er stifter af JIPI Argentine Food. Jeg har en baggrund som kok og har mere end 15 års erfaring fra køkkener over hele verden. Oprindeligt kommer jeg fra Buenos Aires og efter at have rejst i Europa og Asien, slog jeg mig i 2011 ned i København.
Jeg startede JIPI i 2015, hvor jeg byggede vores første foodtruck – en ombygget ladcykel med brændefyret ovn, som vi kalder vores foodbike. I de følgende år byggede jeg to foodtrucks mere. De to foodtrucks er smukke MKP’er fra 1962, som jeg har ombygget.
Vi er specialiseret i argentinsk street food. Jeg elsker at arbejde med de bedste produkter, så vi kan servere mad af høj kvalitet. Jeg elsker at tilberede over åben ild enten ved at bage empanadas i vores brændefyrede ovn eller ved at grille kød med argentinske teknikker, som min familie altid har gjort det.
Hos JIPI får du en afslappet, uformel og uforglemmelig spiseoplevelse. Dine gæster får ikke kun lækker mad, men også en unik og autentisk street food oplevelse, så de virkelig husker din fest. Vi sætter en ære i ikke kun at levere mad, men også skabe atmosfære til festen. Med en smuk food truck, lækker street food og åben ild og smilende servering har vi opskriften på en god fest. Sidste ingredients er selvfølgelig glade gæster.
Vi kører vores food trucks på hele Sjælland til alle typer af events og fester. Siden 2015 har vi serveret til mere end 300 events. Vi har været til alt fra små konfirmationer og fødselsdage til store virksomhedsarrangementer med mere end 1500 gæster. Samtidig har vi deltaget i utallige markeder og store festivaller i Skandinavien og Tyskland.
Vi har vundet to priser. I 2017 vandt vi prisen for bedste foodtruck koncept ved Mariefred Foodtruck Konkurence i Stockholm og i 2019 vandt vi prisen det mest originale koncept ved Street food Festival i København.
JIPI Team
JIPIs sjæl ligger i vores team. Alle hos JIPI arbejder med et smil og en positiv attitude. Vi arbejder hårdt, men vi skal have det godt imens. Takket være vores dygtige medarbejdere har vi efter seks år kun fået positive og glade tilbagemeldinger og gode anbefalinger.