(+45) 91559866 info@jipi.dk
Vælg en side

Jipi caravan

JIPI Caravan er den ideelle food truck til fester og events, hvor hygge og varm atmosfære er i højsædet. Ejer Germán har ombygget denne klassiske MKP midi fra 1967. Hvis du bestiller ’Ægget’, som vi også kalder den, får du Københavns hyggeligste food truck og lækker argentinsk mad fra enten stenovn eller grill.

jipi trailer

Med det industrielle look er JIPI Trailer den helt rigtige food truck til fester og events med kant. JIPI Trailer er til det urbane, hvor der leges og eksperimenteres. Bestiller du den, får du en rå street food oplevelse med enten stenovn eller grill.

Jipi food bike

Street food biken var vores første ’food truck’ og rummer essensen af JIPI. Det hele begyndte med denne christinacykel, som Germán byggede om til et gadekøkken med stenovn. Med cyklen bringer vi charme og empanadas til private events og firmafester. Vi lejer den til mindre events, hvor pladsen er begrænset, eller i kombination med en af de andre food trucks til større events. Du kan få street food biken til din fest i København eller et andet sted i Danmark.

JIPI IVS – CVR 36560290 – (+45) 91559866 – info@jipi.dk