(+45) 91559866 info@jipi.dk

Hos JIPI får du klassiske argentinske retter i en moderne gastronomisk version. Alle retter er økologiske og lavet fra bunden efter ejer og køkkenchef Germáns egne opskrifter.

Vi sætter en ære i, at alle får noget godt at spise, så uanset menuen sørger vi for, at der er noget børnevenligt og at der er til vegetarer og veganere.

Vores varemærke og store succes gennem to sæsoner er klassikeren empanadas – en sprød indbagt lækkerbidsken med forskellige former for fyld. Empanadas er nemme at spise med fingrene og er perfekte, hvis serveringen skal være både festlig og uformel. Det kan være bryllupsreceptionen, barnedåben, studenter- eller svendegildet eller natmad til julefrokosten.

Ønsker du en mere fyldig hovedret, tilbyder vi forskellige menuer centreret omkring langtidstilberedt oksekød, som det laves i Argentina. Umiddelbart inden servering vil kødet blive grillet i en klassisk argentinsk disco de arado.

Anretningen kan ske både som steak sandwich eller på tallerken med fx saltbagte kartofler, ristede snackpeber og portobello svampe. Kontakt os for et tilbud og vi tilpasser menuen til din fest, om det så er sommerfest for firmaet, konfirmation eller den runde fødselsdag.